Felet ”Anslutning nekad” vid användning av musikbiblioteket

Sonos-appen kan visa felmeddelandet ”Anslutning nekad av datorn” när Sonos-systemet försöker ansluta till ett musikbibliotek.

Det här felet uppstår vanligtvis när flera datorer med samma värdnamn är anslutna till ett nätverk. Om två eller flera datorer har samma värdnamn kan det hända att routern skickar Sonos till fel dator för att hämta dina musikfiler.

Om du ser felet ”Anslutning nekad” vid användning av musikbiblioteket:

Det kan hända att problemet löser sig om du startar om routern. Om inte måste du antagligen byta värdnamn på en eller flera datorer. Du kan kontakta oss för att få ytterligare hjälp.