Ta bort ett konto för innehållstjänst från Sonos

Den här artikeln visar dig hur du tar bort ett konto för innehållstjänster från ditt Sonos-system. Att ta bort ett konto för innehållstjänster kommer inte att ändra din prenumeration hos tjänsteleverantören på något sätt. Alla låtar, album, etc, som du har sparat till Sonosfavoriter eller Sonos spellistor kommer inte längre att vara tillgängliga när tjänsten är borttagen.

Sonosappen för iOS eller Android

1. Gå till Konto menyn och välj Innehållstjänster.
  2. Välj den tjänst du vill ta bort och välj sedan Ta bort tjänst.

Bekräfta borttagningen genom att välja Koppla från.

Sonos S1 Controller-appen

iOS eller Android

1. Från Inställningar-fliken, välj Tjänster & Röst.
  2. Välj den tjänst du vill ta bort från Sonos och välj Ta bort konto.
  3. Bekräfta borttagningen genom att välja Ta bort.

macOS eller Windows

1. Från verktygsfältet i det övre vänstra hörnet, klicka på Hantera > Tjänsteinställningar.
  2. Klicka på tjänsten du vill ta bort och klicka på - (minustecknet) om du använder macOS eller Ta bort om du använder Windows.
  3. Bekräfta borttagningen genom att klickaTa bort.