Ta bort en Sonos Sub

I den här artikeln beskrivs hur du tar bort en Sub eller Sub Mini från ett rum i Sonossystemet.

1. Öppna Sonosappen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken  Inställningar och tryck på System.
  3. Under Produkter trycker du på det rum där din Sub eller Sub Mini finns.
  4. Tryck på Ta bort Sub.
  5. Välj ett av följande alternativ:
    • Flytta till ett annat rum: Tar bort Sub eller Sub Mini från det aktuella rummet och lägger till den i ett annat rum som du väljer.
    • Ta bort Sub: Tar bort Sub eller Sub Mini från det aktuella rummet. Sub kommer att visas som ”Sub (oanvänd)” eller ”Ej tilldelad” på fliken  System (fliken Rum om du använder S1 Controller-appen) tills du väljer att koppla den till ett annat rum.