Ta bort en Sonos Sub

I den här artikeln beskrivs hur du tar bort en Sub eller Sub Mini från ett rum i Sonossystemet.

Sonosappen för iOS eller Android

1. Öppna menyn Inställningar .
  2. Välj rummet där din Sub eller Sub Mini finns under Mitt system.
  3. Välj Ta bort Sub och sedan Flytta till ett annat rum eller Ta bort Sub.

Sonos S1 Controller-appen för iOS eller Android

1. Öppna fliken  Inställningar och tryck på System.
  2. Välj rummet som är kopplat till din Sub under Produkter.
  3. Välj Ta bort Sub.

Om du väljer Flytta till ett annat rum kommer Sonosappen att uppmana dig att välja ett annat rum så att subwoofern kan kopplas till detta omedelbart.

Ta bort Sub kommer att ta bort subwoofern från det aktuella rummet men låta den vara ansluten till Sonossystemet. Så här lägger du till subwoofern igen:

• Sonosappen
    Öppna inställningssidan för valfri kompatibel produkt i Sonosappen och välj Lägg till Sub.
  • Sonos S1 Controller-appen
    Leta upp den borttagna subwoofern på fliken Rum och välj den för att ansluta den till en kompatibel produkt.