Ta bort surroundhögtalare

Den här artikeln beskriver hur du tar bort surroundhögtalarna från ett hemmabiosystem från Sonos.

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System.
  3. Under Produkter trycker du på det rum där surroundhögtalarna till hemmabion finns.
  4. Välj Ta bort surround.
  5. Följ anvisningarna i appen för att ta bort surroundhögtalarna från det aktuella rummet.

Om surroundhögtalarna tidigare användes i separata rum i Sonos-systemet kommer de att få sina tidigare namn. Om de inte har använts någon annanstans tidigare kommer de att visas som ”Oanvänd”. Du kan byta namn på högtalarna genom att trycka på dem under fliken Rum.