Återställ Sonos-appen

Den här artikeln visar hur du återställer Sonos-appen för att koppla från din enhet från ditt Sonos-system. Detta gör det möjligt för dig att installera ett nytt Sonos-system eller ansluta till ett befintligt system på samma nätverk.

Observera att återställning av din Sonos-app inte kommer att återställa dina Sonos-produkter eller göra några ändringar i ditt Sonos-system.

Sonos-appen för iOS eller Android

1. Gå till Konto menyn och välj Appinställningar.
  2. Välj Återställ appen.
  3. Stäng och öppna appen igen för att slutföra återställningsprocessen.

Sonos S1 Controller-appen för iOS eller Android

1. Från Inställningar-fliken, välj Appinställningar.
  2. Skrolla till botten av menyn Appinställningar och välj Återställ appen.
  3. Stäng och öppna appen igen.

Sonos-appar för macOS eller Windows

Dessa steg gäller både Sonos-appen och S1 Controller-appen.

1. Överst på skärmen (Mac) eller överst i Sonos-appfönstret (PC), klicka på Hjälp-rullgardinsmenyn.
  2. Klicka Återställ kontrollanten.

Efter att din app har återställts kan du öppna appen igen för att installera ett nytt Sonos-system eller ansluta till ett befintligt system.