Returnera en Sonos-produkt

Du kan returnera Sonos-produkter med hjälp av vår självbetjäningssida för produktreturer. För att kunna returneras måste Sonos-produkten omfattas av vår returpolicy.

1. Öppna sidan för produktreturer.
  2. Välj Hämta en fraktsedel i avsnittet för Ny produktretur.
  3. Ange din e-postadress och ditt beställningsnummer och välj sedan Skicka.

Om den inskickade beställningen uppfyller kraven för en retur får du ett e-postmeddelande med ytterligare anvisningar om hur du skickar tillbaka Sonos-produkten till oss. Kontrollera skräppostmappen om du inte hittar meddelandet i inkorgen.