Ställ in en vilotimer på Sonos

I den här artikeln beskrivs hur du ställer in en vilotimer på Sonos, som automatiskt stänger av musiken efter en angiven tidsperiod. Följ instruktionerna nedan för att ställa in en vilotimer på Sonos-systemet.

Ställ in en vilotimer från iOS eller Android

1. På skärmen Spelar nu, tryck på ikonen i iOS eller ikonen i Android för att öppna menyn Information och alternativ.
  2. Tryck på Vilotimer.
  3. Välj en tidsperiod för vilotimern och tryck sedan på Klar.

Hur lång tid som är kvar på vilotimern visas bredvid alternativet Vilotimer.

Ställ in en vilotimer från en Mac eller PC

1. Klicka på Vilotimer längst ner i panelen Välj en musikkälla på höger sida i Sonos-appen.
  2. Välj önskad tidsperiod.

Hur lång tid som är kvar på vilotimern visas bredvid alternativet Vilotimer.