Ställ in en insomningstimer på Sonos

Den här artikeln visar hur du ställer in en insomningstimer på Sonos så att musiken automatiskt stängs av efter en angiven tidsperiod. Följ instruktionerna nedan för att konfigurera en insomningstimer för din Sonos.

Sonos-appen för iOS eller Android

1. Från skärmen Nu spelas, välj ikonen längst ner till höger.
  2. Välj Sovtimer.
  3. Välj en sovtimerlängd från listan.

Den återstående sovtimerlängden visas bredvid alternativet Sovtimer.

Sonos-appar för macOS eller Windows

1. Klicka på Sovtimer längst ner i panelen Välj en musikkälla på höger sida av Sonos-appen.
  2. Välj önskad tidsram.

Den återstående tiden för insomningstimern visas bredvid alternativet Insomningstimer.

Sonos S1 Controller-app för iOS eller Android

1. Från skärmen Spelar nu, välj ikonen i iOS eller ikonen i Android för att öppna menyn Information & Alternativ.
  2. Välj Sovtimer.
  3. Välj en sovtimerlängd och tryck sedan på Klar.

Den återstående tiden för insomningstimern visas bredvid alternativet Insomningstimer.