Dela Bluetoothljud med Sonossystemet

Vissa Sonosprodukter kan förbli anslutna till Wi-Fi-nätverket även i Bluetoothläget. Det betyder att de kan dela sitt Bluetoothljud med andra Sonosprodukter om du grupperar dem.

Följande Sonosprodukter kan dela Bluetoothljud:

• Era 100
  • Era 300
  • Move 2
  • Roam
  • Roam SL

Utför följande steg för att gruppera en Sonosprodukt med resten av Sonossystemet när den befinner sig i Bluetoothläget.

iOS eller Android

1. Öppna fliken  System och tryck på  Gruppera bredvid den Sonosprodukt som spelar upp Bluetoothljud.
  2. Tryck på de rum du vill lägga till i gruppen och tryck sedan på Klar.

macOS eller Windows

1. Öppna panelen Rum till vänster i appen och klicka på  knappen Gruppera bredvid den Sonosprodukt som spelar upp Bluetoothljud.
  2. Välj de rum du vill lägga till i gruppen och klicka sedan på Klar.

Ytterligare information

• Sonosprodukten måste vara installerad och ansluten till Sonossystemet via Wi-Fi innan den kan grupperas medan den befinner sig i Bluetoothläget.
  • Den Sonosprodukt som har Bluetoothkapacitet måste tillhöra samma grupp som övriga Sonosprodukter för att kunna dela sitt Bluetoothljud.
  • Roam kan inte flytta Bluetoothljudet till eller från andra Sonosprodukter.