Dela Roams Bluetooth-ljud med Sonos-systemet

Medan Roam befinner sig i Bluetooth-läget förblir den ansluten till resten av Sonos-systemet, förutsatt att den befinner sig inom Wi-Fi-nätverkets räckvidd. Det betyder att Roam kan grupperas med andra Sonos-produkter i samma system medan den spelar upp Bluetooth-ljud. Utför följande steg för att gruppera Roam med övriga Sonos-produkter när den befinner sig i Bluetooth-läget.

iOS eller Android

1. Öppna fliken  System och tryck på  Gruppera bredvid den Roam som spelar upp Bluetooth-ljud.
  2. Tryck på de rum du vill lägga till i gruppen och tryck sedan på Klar.

macOS eller Windows

1. Öppna panelen Rum på vänster sida i appen och klicka på knappen Gruppera bredvid den Roam som spelar upp Bluetooth-ljud.
  2. Välj de rum du vill lägga till i gruppen och klicka sedan på Klar.

Ytterligare information

• Roam måste vara installerad och ansluten till Sonos-systemet via Wi-Fi innan den kan grupperas medan den befinner sig i Bluetooth-läget.

• Övriga Sonos-produkter måste ingå i samma grupp som Roam för att kunna spela upp Bluetooth-ljudet från Roam. Roam kan inte överlämna eller växla Bluetooth-ljud med andra Sonos-produkter.