Flytta ljudet mellan Roam och övriga produkter

I den här artikeln beskrivs hur du använder Sound Swap för att flytta ljudet mellan Roam och andra Sonos-produkter. Om du vill att båda produkterna ska spela upp ljudet kan du gruppera dem istället. Sound Swap fungerar inte med Roam SL.

Flytta ljudet från en annan produkt till Roam

1. Se till att någon av dina Sonos-produkter spelar upp innehåll.
  2. Håll Roam i närheten av den produkt som spelar upp ljud för närvarande.
  3. Tryck på spela upp/pausa-knappen på Roam och håll den intryckt tills en tredje signal hörs. Släpp den sedan. Nu spelas ljudet på din bärbara produkt.

Flytta ljudet från Roam till en annan produkt

1. Medan Roam spelar upp innehåll, håll den i närheten av den Sonos-produkt som du vill flytta ljudet till.
  2. Tryck på spela upp/pausa-knappen på Roam och håll den intryckt tills en tredje signal hörs. Släpp den sedan. Nu spelas ljudet på den andra produkten.

Ytterligare information

• Ljud från tv:n, AirPlay och Bluetooth kan inte flyttas.
  • Roams mikrofonlampa tänds när ljudet flyttas, eftersom den används för att hitta produkter i närheten.
  • Ljudet kan inte flyttas till eller från en Play:1, Play:3, Play:5 (gen 1), Port, Connect eller Connect:Amp. Du kan flytta ljudet till eller från en Amp om den är ansluten till Sonos Architectural-högtalare.