Kompatibilitet med olika versioner av Sonosappen

I den här artikeln beskrivs vilka Sonosprodukter som fungerar med den senaste versionen av Sonosappen och vilka som bara fungerar med S1 Controller-appen. Vissa Sonosprodukter fungerar med båda apparna. Läs mer om olika versioner av Sonosappen.

Kan användas med Sonosappen

De här produkterna kräver den senaste versionen av Sonosappen och fungerar inte med Sonos S1 Controller-appen.

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (gen 2)
  • Era 100
  • Era 300
  • Five
  • Move 2
  • One SL1
  • Ray
  • Roam
  • Roam SL
  • Sub (gen 3)
  • Sub Mini
  • SYMFONISK Bokhylla (gen 2)
  • SYMFONISK Bordslampa (gen 2).
  • SYMFONISK Fotoram
  • SYMFONISK Golvlampa

Kan användas med både Sonosappen och S1 Controller-appen

De här produkterna fungerar både med Sonos S1 Controller-appen och den senaste versionen av Sonosappen.

• Amp
  • Beam (gen 1)
  • Boost
  • Connect (gen 2)
  • Connect:Amp (gen 2)
  • Move
  • One (gen 1)
  • One (gen 2)
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (gen 2)
  • Playbar
  • Playbase
  • Port
  • Sub (gen 1)
  • Sub (gen 2)
  • SYMFONISK Bokhylla (gen 1)
  • SYMFONISK Bordslampa (gen 1).

Enbart S1 Controller-appen

De här äldre produkterna fungerar bara med S1 Controller-appen.

• Bridge
  • Connect (gen 1)
  • Connect:Amp (gen 1)
  • CR200
  • Play:5 (gen 1)
  • ZonePlayer 100
  • ZonePlayer 120
  • ZonePlayer 80
  • ZonePlayer 90
  • ZonePlayer S5

Osäker på om din produkt är gen 1, gen 2 eller gen 3? Öppna fliken System på sidan för ditt Sonoskonto för att ta reda på vilken produktgeneration du har.

1One SL kan inte läggas till i Sonossystem som använder S1 Controller-appen. One SL-högtalare som redan ingår i ett S1-system kommer att fortsätta fungera på samma sätt som idag.