Kompatibilitet med Sonos S2

Sonos S2 är vår senaste app och har ett nytt operativsystem som styr nästa generation av Sonos produkter och upplevelser. Den här artikeln visar vilka Sonos-produkter som är kompatibla med Sonos S2-appen, samt vilka som inte är kompatibla och därmed behöver Sonos S1-appen. Läs mer om att uppdatera till S2 på vår översiktsida.

Fungerar med alla Sonos-appar

De här produkterna fungerar både med Sonos S2- och Sonos S1 Controller-appen.

Observera att du eventuellt behöver nedgradera de här produkterna med S2-appen innan du kan installera dem med S1 Controller-appen.

Amp
Beam (gen 1)
Boost
Connect (gen 2)
Connect:Amp (gen 2)
Move
One (gen 1)

One (gen 2)
Play:1
Play:3
Play:5 (gen 2)
Playbar
Playbase
Port

Sub (gen 1)
Sub (gen 2)
SYMFONISK Wi-Fi-högtalare som även fungerar som bokhylla (gen 1)
SYMFONISK bordslampa med inbyggd Wi-Fi-högtalare

S2 krävs

De här produkterna fungerar bara med Sonos S2-appen.

Arc
Arc SL
Beam (gen 2)
Five
One SL1
Ray
Roam

Roam SL
Sub (gen 3)
Sub Mini
SYMFONISK tavelram med wifi-högtalare
SYMFONISK högtalarlampfot med WiFi
SYMFONISK Wi-Fi-högtalare som även fungerar som bokhylla (gen 2)

S1 krävs

De här produkterna fungerar bara med Sonos S1 Controller-appen.

Bridge
CR200
Connect (gen 1)
Connect:Amp (gen 1)
Play:5 (gen 1)

ZonePlayer 80
ZonePlayer 90
ZonePlayer 100
ZonePlayer 120
ZonePlayer S5

Osäker på om din produkt är gen 1, gen 2 eller gen 3? Öppna fliken System i ditt Sonos-konto för att ta reda på om dina produkter är kompatibla med S2. Vissa produkter visar inte vilken generation de tillhör, så titta efter Sonos S1 krävs som visas bredvid varje produkt som inte är kompatibel med S2.

1 One SL kan bara läggas till i S2-system. One SL-högtalare som redan ingår i ett S1-system kommer att fortsätta fungera på samma sätt som idag.