Skicka systemdiagnostik

Genom att skicka en diagnostik i Sonos-appen ger du oss en ögonblicksbild av ditt system så att vi kan hjälpa dig att hitta orsaken till problemet.

Observera att inget hjälpärende skapas hos vårt team när du utför nedanstående steg. Du måste ge supportteamet ditt bekräftelsenummer när du kontaktar oss.

Sonos-appen för iOS eller Android

• Öppna fliken Inställningar och tryck på Support (Hjälp och tips om du använder Sonos S1 Controller) > Skicka diagnostik.

Sonos-appen för Mac eller PC

• Välj Hjälp > Skicka diagnostik.

Ljuduppspelningen kan avbrytas medan diagnostisk information skickas.