Funktioner i Sonos skrivbordsapp

Sonos-appen för macOS och Windows innehåller inte alla funktioner som är tillgängliga i Sonos-appen för iOS och Android. Nedanstående tabell innehåller en jämförelse mellan vilka funktioner som är tillgängliga i Sonos-appen för macOS och Windows och vilka som är tillgängliga i Sonos-appen för iOS och Android.

Funktioner

Sonos-appen för iOS och Android

Sonos-appen för macOS och Windows

Uppspelning

Bläddra igenom och spela upp musik

Gruppera rum

Kontroller för volym och uppspelning (pausa, hoppa över, fortsätt)

Musiktjänster och musikbibliotek

Lägg till en ny musiktjänst

Hantera musiktjänster (ändra lösenord, verifiera igen, ta bort från system)

Lägg till ny delning av musikbiblioteket eller uppdatera musikbibliotekets index

Systemhantering

Installera ett nytt Sonos-system

Installera ett nytt Sonos-system

Lägg till nya Sonos-produkter i systemet

Skapa ett stereopar

Byt namn på ett rum

Uppdatera Sonos-systemet från S1 till S2

Ändra inställningar för Wi-Fi-nätverk

Byt ägare till systemet