Stänga av Sonos

Den här artikeln ger instruktioner om hur man stänger av bärbara och icke bärbara Sonos-produkter.

Icke bärbara Sonos-produkter är utformade för att vara påslagna och använda minimalt med elektricitet när de inte spelar musik. För information om Sonos strömförbrukning, se följande artikel: Sonos strömförbrukning i viloläge.

Icke bärbara Sonos-produkter

För att stänga av Sonos-produkter som inte är bärbara, koppla ur strömkabeln.

Sonos Move och Move 2

Tryck på strömknappen på baksidan av Move eller Move 2 och håll den intryckt i minst fem sekunder. En signal hörs och statuslampan på ovansidan slocknar.

Sonos Roam, Roam SL och Roam 2

Tryck på strömknappen på baksidan av din Roam-produkt och håll den intryckt i minst fem sekunder. En signal hörs och statuslampan på framsidan slocknar.

Sonos Ace

På vänstra öronkåpan, tryck på och håll in ström-/Bluetooth-knappen i ungefär 3 sekunder. Sonos Ace spelar en avstängningssignal och statuslampan slocknar.