Sökningen efter arkitektoniska högtalare kunde inte slutföras

Den här artikeln beskriver orsakerna till och vanliga lösningar på ett felmeddelande som eventuellt visas när du försöker Trueplay-justera arkitektoniska högtalare från Sonance.

Högtalarna passar inte ihop

Kontrollera att högtalarna som du försöker ansluta till Sonos Amp är av samma typ. För att högtalare ska kunna upptäckas kan inte takhögtalare och vägghögtalare vara anslutna till samma Amp. Kontrollera anslutningen och utför sedan sökprocessen igen.

Volymkontroll inbyggd i väggen

Om du använder volymkontroller som är inbyggda i väggen behöver du vrida upp volymen till 100 % innan du utför sökprocessen. Om problemet kvarstår kan du koppla förbi volymkontrollerna i väggen genom att ansluta dina arkitektoniska högtalare direkt till Amp för att slutföra Trueplay-justeringen. När justeringen är klar kan du ansluta och justera volymkontrollerna igen. Trueplay-inställningarna finns sparade.

Högtalarväljare

Om du använder en högtalarväljare kan du koppla förbi den genom att ansluta dina arkitektoniska högtalare direkt till Amp för att slutföra Trueplay-justeringen. När justeringen är klar kan du ansluta högtalarväljaren igen. Trueplay-inställningarna finns sparade.