Det går inte att installera en Sonos-produkt i återvinningsläget

Sonos-produkter som befinner sig i återvinningsläget kan inte installeras i ett Sonos-system. Vi rekommenderar att du gör dig av med Sonos-produkter som har försatts i återvinningsläget på ett ansvarsfullt sätt. Du hittar mer information i vår artikel om återvinningsmöjligheter.

Om du har frågor som rör dina Sonos-produkter och återvinningsläget får du gärna kontakta oss.