Uppdatera din Sonos Ace

Den här artikeln går igenom hur du uppdaterar din Sonos Ace till den senaste programvaruversionen med Sonosappen för iOS eller Android.

För att genomföra uppdateringsprocessen måste din Sonos Ace vara installerad i Sonosappen och ansluten till din iOS- eller Androidenhet via Bluetooth.

Sök efter uppdateringar

1. Gå till Inställningar-menyn och välj din Sonos Ace under avsnittet Hörlurar.
  2. I avsnittet Om väljer du Systemuppdateringar.
  3. Välj Sök efter uppdateringar.

Om en uppdatering är tillgänglig kommer appen att guida dig genom uppdateringsprocessen för Sonos Ace.

Medan uppdateringen pågår, håll Sonos Ace nära din iOS- eller Androidenhet för att undvika avbrott. Statuslampan på Sonos Ace kommer att blinka orange och vitt under uppdateringen, och sedan återgå till fast blått när uppdateringen är klar.