Installera Sonos Ace

När du packar upp Sonos Ace för första gången kan du ansluta dem till en Bluetoothenhet och börja lyssna omedelbart. För att komma åt alla inställningar och funktioner för Sonos Ace behöver du installera dem med Sonosappen för iOS eller Android.

I den här artikeln går vi igenom hela installationsprocessen för Sonos Ace.

Innan du börjar

Anslut Sonos Ace till en iOS- eller Androidenhet

1. Börja med att aktivera Bluetoothanslutningsläget på Sonos Ace. Tryck på ström-/Bluetoothknappen på vänster öronkåpa och håll den intryckt tills lampan blinkar blått.
  2. Öppna Bluetoothinställningarna på iOS- eller Androidenheten och välj Sonos Ace i listan med tillgängliga enheter.
  3. När anslutningen har upprättats lyser statuslampan på Sonos Ace med fast blått sken. Nu kan du installera Sonos Ace i Sonosappen.

Installera Sonos Ace i Sonosappen

Om det är första gången du använder Sonosappen

1. Tryck på knappen Hörlurar på skärmen ”Kom igång med installationen”.
  2. Vänta tills appen har hittat Sonos Ace. Välj Lägg till när installationsmeddelandet visas.

Om appen redan är ansluten till ett Sonossystem

1. Öppna menyn Inställningar och bläddra neråt till avsnittet Hörlurar.
  2. Välj Lägg till hörlurar.
  3. Vänta tills appen har hittat Sonos Ace. Välj Lägg till när installationsmeddelandet visas.

Följ anvisningarna i Sonosappen för att installera, registrera och uppdatera Sonos Ace.

När Sonos Ace har installerats och uppdaterats kommer du att ha tillgång till alla funktioner och inställningar. Du kan justera EQ-inställningarna, välja vilka brusreduceringslägen du vill använda och ställa in flytt av tv-ljudet till en hemmabiohögtalare från Sonos som stöds.