Använd en subwoofer från tredje part med Amp eller Connect:Amp

Både Sonos Amp och Connect:Amp har en RCA-utgång som kan användas för att ansluta en subwoofer från tredje part. Amps subwooferutgång har ett crossover-intervall som kan justeras från 50 till 100 Hz. Connect:Amps subwooferutgång har en crossover på 80 Hz och kan inte justeras.

Anslut en subwoofer

Använd en RCA-kabel för att ansluta subwoofern till rätt utgång på Sonos-produkten. Utgången är märkt SUB på en Amp och subwoofer out på en Connect:Amp.

Din Amp eller Connect:Amp kommer automatiskt att upptäcka att en subwoofer har anslutits när RCA-kabeln sätts i.

Justera subwooferutgångens inställningar på Amp

Du kan justera inställningarna för subwooferutgången från Sonos-appen. Den här funktionen är bara tillgänglig på Sonos Amp. Följ anvisningarna nedan för att justera inställningar som utgångsnivå och crossoverfrekvens.

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken  Inställningar och tryck på System.
  3. Under Produkter, välj den Amp som subwoofern är ansluten till.
  4. Tryck på Sub-ljud under Ljud.