Använd Siri för att styra Sonos-högtalare

I den här artikeln beskrivs hur du lägger till AirPlay-kompatibla Sonos-produkter i Apple Hem-appen så att du kan använda Siri på en iOS-enhet för att spela upp och styra Apple Music på Sonos. Observera att detta inte lägger till Siri på en röstaktiverad Sonos-produkt och att det inte heller gör det möjligt att styra produkter direkt från Apple Hem-appen.

Lägg till Sonos i Apple Hem-appen

1. Öppna Apple Hem-appen på din iOS-enhet.
  2. Tryck på + högst upp till höger.
  3. Tryck på Lägg till tillbehör.
  4. Välj Jag har ingen kod eller kan inte skanna.
  5. Tryck på den produkt som du vill lägga till.
  6. Välj samma rumsnamn som det som används i Sonos-appen.

Exempel på kommandon

Hej Siri, spela lite hiphop i köket.
Hej Siri, höj volymen i vardagsrummet.
Hej Siri, spela Apple Music 1 i sovrummet.
Hej Siri, spela lite jazz i vardagsrummet och köket.