Plex på Sonos

On demand
Streama ljud av cd-kvalitet (upp till 16-bitars, 44,1 kHz)

Plex ger dig ögonblicklig åtkomst till dina mediesamlingar – hemvideor, foton, musik, tv-program och filmer – så att du snabbt kan hitta och strömma vad du vill till valfri enhet, när du vill och dela med vänner och familj. Vi presenterar den nya Plex-musikupplevelsen på Sonos. Vi har lagt till förstklassiga metadata, kraftfulla nya hanteringsfunktioner och förbättrade spellistor – din musik har aldrig sett så bra ut.

Funktioner

• Tillgängligt överallt – på telefoner, surfplattor, spelkonsoler, strömningsenheter, smart-tv och nu Sonos.
  • Familjeklar – Dela en Plex-server, men ge alla en personlig profil med separata spellistor.
  • Förstklassiga metadata – Ljudfingeravtryck för förbättrad matchning och metadata i världsklass – en elegant musikupplevelse.
  • Toppupplevelse för seriösa samlare – Organiserar ett gränslöst hembibliotek med musik, som för alltid är ditt.

Tillgänglighet

Lägg till Plex i Sonos

Ytterligare information