Qobuz på Sonos

On demand
Streama högupplöst ljud (upp till 24-bitars, 48 kHz)

Qobuz grundades 2007 och är en fransk streaming- och nedladdningsplattform för musik som uppfyller kraven hos kräsna musikälskare och ljudnördar och är en pionjär inom hög ljudkvalitet. Med en katalog som innehåller över 80 miljoner låtar är Qobuz den första musiktjänsten som erbjuder streaming av 24-bitars ljud på Sonos. Streama musik med den bästa ljudkvaliteten som finns för din enhet.

Funktioner

• Obegränsad streaming av över 80 miljoner låtar
  • Streama kvalitetsljud direkt till Sonos-systemet (upp till 24 bit/48 kHz FLAC)
  • Upptäck nya artister och album med urval och spellistor framtagna av våra musikexperter
  • Förstklassigt utbud av klassisk musik, jazz och andra eklektiska genrer
  • Mit Qobuz, herunder biblioteker med sange, albummer, artister og playlister
  • Streama i farten med Qobuz appar

Tillgänglighet

Lägg till Qobuz i Sonos