Sonos Radio HD

Radio
Gratis provperiod tillgänglig
Streama ljud av cd-kvalitet (upp till 16-bitars, 44,1 kHz)

Sonos Radio HD är en uppgradering för Sonos Radio. Med en prenumeration på Sonos Radio HD får du tillgång till premiumfunktioner¹ såsom ljudkvalitet i högupplösning, tillgång till mer exklusivt originalinnehåll, obegränsade hopp och musik utan reklam.

När du är prenumerant kommer du att se Sonos Radio HD-innehåll tillgängligt när du bläddrar i Sonos Radio. Alla originalstationer kommer att inkludera en Sonos Radio HD-märkning. HD-ljudkvalitet kommer också att visas på skärmen Nu spelas.

Funktioner

• Lossless ljudkvalitet (16-bit/44,1 kHz)¹
  • Musik utan reklam¹
  • Exklusivt innehåll från artister
  • Tillgång till alla originalstationer från Sonos
  • Hoppa över och spela om låtar¹
  • Sovljud
  • Kurerad musik och originalprogrammering
  • Över 60 000 globala radiosändningsstationer

¹Endast för Sonos-ägda och drivna stationer. Exkluderar globala radiosändningsstationer.

Planer som stöds

Sonos Radio HD är tillgängligt med prenumeration. Läs mer om prissättning och de premiumfunktioner som Sonos Radio HD erbjuder.

Tillgänglighet

Lägg till Sonos Radio HD i Sonos