YouTube Music på Sonos

On demand
Streama ljud av standardkvalitet

YouTube Music är en ny musikapp där du enkelt kan hitta vad du söker och upptäcka ny musik. Få spellistor och rekommendationer baserat på din användning, smak och vad som är populärt där du befinner dig.

Funktioner

Förutom att du kan lyssna på YouTube Music på Sonos så kan du skaffa Music Premium för att lyssna utan reklam och internetuppkoppling och med släckt skärm:

• Lägg till din egen musiksamling i ditt YouTube Music-bibliotek genom att ladda upp dina låtar och album.
  • Lyssna i bakgrunden: Oroa dig inte för att musiken slutar när du släcker skärmen eller använder andra appar.
  • Reklamfri musik: Lyssna till en värld av musik utan reklam.
  • Ladda ner och börja spela: Lyssna på dina favoriter uppe i luften, i tunnelbanan eller när du är offline.

Planer som stöds

Du kan lägga till ett YouTube Music Free- eller YouTube Music Premium-konto på Sonos. YouTube Music Free-användare kan komma åt sina uppladdade låtar och album på Sonos, medan Premium-användare har tillgång till alla funktioner som räknas upp ovan.

Du kan prova YouTube Music gratis i en månad med en form av betalning. Gäller användare som inte har använt YouTube Music eller YouTube Premiums testperiod under de senaste tolv månaderna.

Tillgänglighet

Lägg till YouTube Music i Sonos