Føj et nyt produkt til et eksisterende Sonos-system

I denne artikel kan du se, hvordan du føjer et nyt produkt til dit Sonos-system. Du kan føje op til 32 produkter til et enkelt system.

Inden du går i gang

• Slut dit Sonos-produkt til en stikkontakt, og vent på, at LED-lyset blinker grønt. Hvis det ikke blinker grønt, skal du følge vores vejledning til at nulstille Sonos-produkter, før du føjer det til dit system.
  • Hvis du forsøger at tilføje et Sonos-produkt, der tidligere blev føjet til dit system men ikke længere har forbindelse, kan du se vores artikel Produkter mangler i Sonos-appen.
  1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Gå til menuen Indstillinger.
  3. I sektionen for dit system, vælg Tilføj højttaler eller komponent.
  4. Følg de anvisninger, der vises på skærmen, for at tilføje dit produkt til dit system.

Hvis du bliver bedt om at logge ind, før du tilføjer dit produkt, og ikke længere har adgang til din e-mail, kan du se vores artikel Sådan ændrer du din Sonos-kontos e-mailadresse.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.