Tjek dit Sonos hjemmebiograf lydformat

Denne artikel viser dig, hvordan du tjekker, hvilket lydformat dit Sonos-hjemmebiografprodukt modtager fra dit TV. For en liste over understøttede formater, se vores artikel om understøttede hjemmebiograf lydformater.

Sonos-appen

iOS eller Android

1. Åbn Systemvisningen ved at vælge dit systems navn øverst på skærmen.
  2. Vælg din hjemmebiografhøjttaler for at få vist skærmen Afspiller nu.
  3. Lydfortmatet vises som et mærke ved siden af "TV-lyd."

Lydfortmatet er også opført i Indstillinger > Administrer > Om mit system under dit hjemmebiografprodukt ved siden af Audio In.

Webapp

1. Åbn Sonos-webappen.
  2. Vælg din hjemmebiografhøjttaler fra listen på højre side af vinduet.
  3. Lydfortmatet vises på Afspiller nu-bjælken i bunden af vinduet, ved siden af "TV-lyd".

Sonos S1 Controller-app

iOS eller Android

1. Under fanen Indstillinger skal du vælge System > Om mit system.
  2. Lydformatet er angivet under dit hjemmebiografprodukt ved siden af Audio In.

macOS eller Windows

1. I macOS, vælg Sonos S1 Controller i menulinjen. I Windows, vælg Hjælp øverst i vinduet.
  2. Vælg Om mit Sonos-system.
  3. Lydsformatet er angivet under dit hjemmebiografprodukt ved siden af Audio In.