Medieknapperne på et Mac-tastatur kan ikke styre Sonos

Med Sonos-appen til macOS kan du bruge medieknapperne på dit Mac-tastatur til at starte, stoppe og springe over sange på Sonos. Hvis medieknapperne ikke styrer Sonos, når appen er åben, skal appen højst sandsynligt bruge ekstra tilladelser, inden medieknapperne virker. Følg nedenstående trin for at give Sonos-appen de tilladelser, den har brug for.

1. Åbn din Macs Systemindstillinger, og gå til Privatliv og sikkerhed.
  2. Vælg Tilgængelighed, og giv Sonos tilladelse. Hvis Sonos ikke står på listen, så klik på + for at tilføje det.
  3. Åbn Sonos-appen, og vælg Sonos > Afslut Sonos øverst til venstre på skærmen, og åbn så Sonos-appen igen.
  4. Brug medieknapperne til at styre dit Sonos-system.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.