Sådan fjernes en Sonos Sub

Denne artikel forklarer, hvordan du fjerner en Sub eller Sub Mini fra et rum i dit Sonos-system.

Sonos-app til iOS eller Android

Gå til menuen Indstillinger.

Under Mit system skal du vælge rummet med Sub eller Sub Mini.

Vælg Fjern sub, og vælg derefter Flyt til et andet rum eller Fjern sub.

Sonos S1 Controller-appen til iOS eller Android

Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System.

Under Produkter skal du vælge det rum, der er tilknyttet din Sub.

Vælg Fjern Sub.

Når du vælger Flyt til et andet rum, beder Sonos-appen dig om at vælge et andet rum, hvor du vil forbinde din Sub.

Fjern Sub fjerner din Sub fra det aktuelle rum men holder den forbundet med dit Sonos-system. Sådan tilføjer du Sub igen:

Sonos-appen
Gå til siden Indstillinger for ethvert kompatibelt produkt i Sonos-appen, og vælg Tilføj sub.

Sonos S1 Controller-appen
Find den fjernede Sub under fanen Rum, og vælg den for at forbinde den til et kompatibelt produkt.