Konfigurer separate systemer for Sonos S1 og S2

Nogle ældre Sonos-produkter er ikke kompatible med den nyeste Sonos-app og gør det nødvendigt at bruge Sonos S1 Controller-appen. Du kan finde en liste over disse produkter i vores artikel om kompatibilitet.

Hvis du har en kombination af Sonos-produkter, der kræver forskellige apps, kan du bruge hvert sæt produkter som et separat system. Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du bruger to separate systemer, og hvordan du opdeler dit nuværende system, hvis det er nødvendigt.

Hvad du skal vide, inden du opdeler dit system

Hvad er de kendte begrænsninger ved at have et opdelt system?

De to Sonos-systemer er adskilte og styres med forskellige apps på din telefon. Derfor kan du ikke gruppere Sonos-produkter fra to forskellige apps for at afspille det samme indhold. Sonos-produkter i den nyeste Sonos-app vises ikke i S1 Controller-appen og omvendt.

Der er også overvejelser om stemmeassistenter, direkte styring og musiktjenester med begrænsninger af streaming. Du kan læse mere i vores artikel om kendte begrænsninger ved at adskille S1- og S2-systemer.

Kan jeg nedgradere produkter, så de fungerer med S1 Controller-appen?

Ja, nogle Sonos-produkter virker med enten den nyeste Sonos-app eller S1 Controller-appen. Hvis du vil bruge disse produkter med S1 Controller-appen, skal den nyeste Sonos-app tage dem igennem nedgraderingsprocessen.

Du kan finde en liste over produkter, der virker med begge Sonos-apps, i vores artikel om kompatibilitet.

Sådan udskiller du Sonos-produkter i et separat S1-system

Disse trin forudsætter, at du har et Sonos-system kørende i S1 Controller-appen, som du vil opgradere. Du vil fjerne produkter, der ikke er kompatible med den nyeste Sonos-app, opdatere dine kompatible produkter, og derefter konfigurere et nyt, separat S1-system.

1. Fjern dine inkompatible Sonos-produkter ved hjælp af værktøjet til produktfjernelse i S1 Controller-appen.
  2. Når de inkompatible produkter er blevet fjernet, kan du følge vejledningen i vores artikel om opsætning af et separat S1-system.
  3. Brug S1 Controller-appen til at styre dit separate S1-system, og brug den nyeste Sonos-app til at styre dine opdaterede produkter.