Opsætning af din Sonos Move

Denne artikel gennemgår, hvordan du konfigurerer Sonos Move på dit WiFi-netværk. Du kan få mere at vide om produktfunktioner og -specifikationer på Moves produktside.

Inden du går i gang

• Sæt strøm til den medfølgende opladningsfod, og sæt så din Sonos Move på den for at tænde højttaleren. Lampen på oversiden af Move blinker grønt, når den er klar til opsætning.

• Sonos Move skal opsættes på et WiFi-netværk, inden den kan bruges som Bluetooth-højttaler.

Opsætning af et nyt Sonos-system med Move

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Vælg Højttaler eller komponent, og opret så eller log ind på din Sonos-konto.
  3. Vælg Tilføj i pop op-menuen, der viser din Move.
    • Hvis du bruger Sonos S1 Controlleren, vælg Fortsæt > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinnene i appen for at konfigurere din Move og tilføje dine indholdstjenester.

Føj Move til dit eksisterende Sonos-system

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Gå til Indstillinger-menuen og vælg Tilføj højttaler eller komponent.
    • Hvis du bruger Sonos S1 Controller-appen, gå til Indstillinger-fanen og vælg System > Tilføj produkt.
  3. Følg trinnene i appen for at tilføje Move til dit Sonos-system.

Problemer under opsætning?

Hvis din Sonos Move-enhed har problemer med at oprette forbindelse under opsætning, så se vores artikel "Produkt ikke fundet" for at få hjælp.

Når Move er konfigureret og forbundet til WiFi, kan du til enhver tid skifte den til Bluetooth-tilstand. I vores artikel Pardannelse af Sonos Move med Bluetooth kan du se, hvordan du parrer din Move med Bluetooth-enheder.

Vær opmærksom på, at din Sonos Move skal være inden for dit WiFi-netværks rækkevidde, selv hvis enheden er anbragt i nærheden af et andet Sonos-produkt. Move kan oprette forbindelse til din routers WiFi-netværk men ikke til et separat trådløst netværk, der er oprettet af et kabeltilsluttet Sonos-produkt.

Du kan finde flere oplysninger om Sonos Move og dens funktioner i vores artikler opladning af din Move, tag din Move med udendørs og automatisk Trueplay.