Understøttede WiFi- og sikkerhedsstandarder for Sonos-produkter

Produkter, der kan tilsluttes 2,4GHz WiFi-netværk

802.11b og 802.11g

Alle Sonos-højttalere og -komponenter kan tilsluttes trådløse routere eller adgangspunkter, der understøtter 802.11b/g WiFi via 2,4GHz. Derudover kan alle Sonos-højttalere og -komponenter tilsluttes WiFi-netværk, der bruger WPA- og WPA2-personlige sikkerhedsstandarder, samt ikke-sikrede WiFi-netværk.

Sonos-produkter, der er opsat ved hjælp af Sonos S1 Controller-appen, er begrænset til 802.11b/g-forbindelser over 2,4GHz med WPA eller WPA21 sikkerhed. Når du bruger den nyeste version af Sonos-appen, understøtter Sonos-produkter de yderligere WiFi-tilstande og sikkerhedsstandarder, der er nævnt nedenfor.

802.11n

• Amp
  • Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 1)
  • Beam (Gen 2)
  • Ray

Produkter, der kan tilslutte til 5GHz WiFi-netværk

Alle nævnte produkter kan også tilslutte via 2,4GHz for den nævnte tilstand, hvis tilgængelig. Disse WiFi-tilstande er ikke tilgængelige for Sonos-produkter, der er opsat med Sonos S1 Controller-appen.

802.11ac (WiFi 5), 802.11ax (WiFi 6), 802.11n og 802.11a

• Era 100
  • Era 300
  • Move 2

802.11ac (WiFi 5), 802.11n og 802.11a

• Roam
  • Roam SL

802.11n og 802.11a

• Five
  • Move
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Port
  • Sub (Gen 3)
  • Sub Mini
  • SYMFONISK Billedramme
  • SYMFONISK Boghylde (Gen 2)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 2)
  • SYMFONISK Gulvlampe

802.11a

• One (Gen 1)
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (Gen 2)
  • Sub (Gen 1)
  • Sub (Gen 2)
  • SYMFONISK Boghylde (Gen 1)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 1)

Produkter, der understøtter WPA3-sikkerhed

Følgende produkter kan oprette forbindelse til WiFi ved hjælp af WPA3-sikkerhed ud over WPA og WPA2. WPA3-sikkerhed er ikke tilgængelig for Sonos-produkter, der er opsat med Sonos S1 Controller-appen.

• Amp
  • Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 1)
  • Beam (Gen 2)
  • Era 100
  • Era 300
  • Five
  • Move
  • Move 2
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Port
  • Ray
  • Roam
  • Roam SL
  • Sub (Gen 3)
  • Sub Mini
  • SYMFONISK Billedramme
  • SYMFONISK Boghylde (Gen 2)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 2)
  • SYMFONISK Gulvlampe

¹Når den bruges med S1 Controller App, kan Sonos Move desuden forbinde til 802.11a (5Ghz) og 802.11n (2,4Ghz og 5Ghz) netværk.