Skift mellem Ny søgning og Klassisk søgning i Sonos-appen

• Mobilenhed påkrævet
  • Sonos S2 påkrævet

Du kan skifte mellem vores nye og klassiske søgning afhængigt af, hvilken version der fungerer bedst for dig.

I Sonos-appen skal du navigere til fanen Søg. Under søgefeltet kan du se en knap, hvor der enten står Prøv den nye søgning eller Skift til klassisk søgning. Tryk på denne knap for at vælge, hvilken søgning du vil bruge. Du kan altid skifte mellem disse to søgefunktioner.

Bemærk, at denne knap forsvinder, når du begynder at skrive noget i søgefeltet. For at få knappen tilbage skal du blot slette indholdet i søgefeltet.

Kan du ikke se den nye søgeknap?

Den nye søgefunktion lanceres til alle brugere i de kommende uger. Hvis du endnu ikke kan se indstillingen Ny søgning eller Klassisk søgning, bliver den snart tilgængelig i din Sonos-app.

Biblioteksbegrænsninger med ny søgning

Hvis du regelmæssigt bruger Sonos til at lytte til musik fra dit lokale musikbibliotek, anbefaler vi dig at bruge klassisk søgning. Den nye søgefunktion viser ikke søgeresultater fra dit musikbibliotek.

Musiktjenester, der ikke understøttes

Nogle musiktjenester understøttes i øjeblikket ikke af vores apps nye søgning. Hvis du regelmæssigt søger i en af nedenstående tjenester med Sonos-appen, anbefaler vi dig at bruge klassisk søgning.

• Activaire
  • Audible
  • Classical Archives
  • FamilyStream
  • My Cloud Home
  • Planet Radio
  • Podplay
  • RadioPlay
  • Rova
  • Stingray Music
  • Tunify for Business