Opdatering af dine Sonos-højttalere

Denne artikel forklarer, hvordan du opdaterer dit Sonos-system, så du har adgang til de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer. Du kan læse om de seneste opdateringer til Sonos i vores produktbemærkninger.

Som standard er dit Sonos-system indstillet til at blive opdateret automatisk.

Hvis du bruger Sonos S1 Controller-appen og gerne vil opdatere dit Sonos-system til at bruge den nyeste Sonos-app, kan du finde vejledningen til det i vores artikel om opdatering af S1 Controller.

Søg efter opdateringer

Sonos-appen til iOS eller Android

1. Gå til menuen Indstillinger.
  2. Vælg Administrer ud for dit system.
  3. Vælg Systemopdateringer.
  4. Vælg Tjek for opdateringer.

Sonos S1 Controller

iOS eller Android

1. Under fanen Indstillinger skal du vælge System.
  2. Under Systemindstillinger vælger du Systemopdateringer.
  3. Vælg Tjek for opdateringer.

macOS eller Windows

Fra menuen Sonos S1 Controller (macOS) eller menuen Administrer (Windows) vælger du Tjek for opdateringer.

Planlægning af opdateringer

Hvis du vil planlægge, hvornår du vil have dit Sonos-system opdateret automatisk, kan du vælge en af de følgende totimersperioder ved at vælge Planlagte. Hvis der afspilles lyd, eller hvis der er programmeret en alarm i denne periode, udsættes opdateringen til det næste mulige opdateringstidsrum.

Totimersperioderne, som er til rådighed, er Morgen (5-7), Eftermiddag (12-14), Aften (17-19) og Nat (2-4).

Hvis du foretrækker at søge efter opdateringer manuelt, kan du deaktivere automatiske opdateringer via menuen Indstillinger under Administrer > Systemopdateringer > Opdater automatisk.