Brug line-in på Sonos

Denne artikel indeholder oplysninger om line-in, og hvordan den bruges på dit Sonos-system. Line-in er en lydindgang, der findes på nogle Sonos-produkter, hvormed du kan tilslutte en enhed, der har en lydudgang (såsom en CD-afspiller og pladespiller), så den kan afspilles på dit Sonos-system.

Sonos-produkter med en line-in-port

Vælg det Sonos-produkt, som du vil bruge med line-in, fra valgmulighederne nedenfor:

Afspil line-In

Når du har sluttet en enhed til dit Sonos-produkts line-in-port, kan du begynde at afspille line-in-lyd via Sonos-controlleren.

Sonos-appen til iOS eller Android

1. Fra din Startside, åbn Systemvisning ved at vælge dit systems navn øverst til venstre på skærmen. Vælg det rum eller den gruppe, hvor du ønsker at afspille Line-In lyd.
  2. Luk Systemvisning for at gå tilbage til din Startside. Find sektionen for Dine Kilder og vælg Line-In.
  3. Vælg kilden for at starte afspilningen.

Sonos S1 Controller-app

iOS eller Android

1. I fanen Rum, vælg det rum eller den gruppe, hvor du ønsker at afspille Line-In lyd.
  2. Gå til fanen Gennemse og vælg Line-In.
  3. Vælg kilden for at starte afspilningen.

macOS eller Windows

1. Fra panelet Rum, klik på det rum eller den gruppe, hvor du ønsker at afspille Line-In lyd.
  2. Fra panelet Vælg en Musik Kilde, klik på Line-In.
  3. Klik på kilden for at starte afspilningen.

Juster line-in-indstillinger og lydkomprimering

Se vores artikler om at justere dine indstillinger for line-in og lydkomprimering for at finde ud af, hvordan du konfigurerer din line-in-opsætning.