Sådan føjer du en internetradiostation til Sonos

Du kan manuelt føje en streaming internetradiostation til Sonos ved at bruge stationens streaming-url. Hvis du vil tilføje en radiostation manuelt, skal TuneIn føjes til dit Sonos-system. Stationens stream skal være i MP3-, AAC- eller WMA-lydformat.

Hvis du ikke har din stations streaming-url, anbefaler vi, at du henvender dig direkte til stationen og spørger, om den er tilgængelig.

Brug af Sonos-appen til iOS eller Android:

1. Fra fanen Browse skal du vælge TuneIn.
  2. Tryk på Mine radiostationer.
  3. Tryk på de tre prikker øverst til højre, og tryk på Tilføj ny radiostation.
  4. Indtast streaming-url og stationens navn, og tryk på OK.
  5. Stationen er nu opført og tilgængelig i sektionen Mine radiostationer under TuneIn.

Brug af Sonos-appen til Mac eller pc:

1. Vælg Administrer og Tilføj radiostation.
  2. Indsæt streaming-url for den station, du vil tilføje, og indtast navnet på stationen.
  3. Fra Sonos-musikmenuen skal du gå til TuneIn > Mine radiostationer, hvor du kan se den netop tilføjede station.

På en Mac kan du finde menuen “Administrer” i værktøjslinjen øverst til venstre på skærmen. På en pc kan du finde menuen “Administrer” øverst til venstre i Sonos-applikationen.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.