Brug TuneIn til at tilføje internetradiostations-URL'er til Sonos

Du kan manuelt tilføje en streaming internetradiostation til Sonos ved hjælp af dens streaming-URL. Stationens stream skal være i MP3-, AAC- eller WMA-lydformat.

For at tilføje en stations-URL til Sonos skal du have en TuneIn-konto, TuneIn-appen installeret på din iOS- eller Android-enhed, og TuneIn-tjenesten tilføjet til Sonos. Følg trinene i vores artikel om tilføjelse af indholdstjenester for at tilføje TuneIn til dit Sonos-system.

Tilføj stations-URL'en til dine TuneIn-favoritter

1. Kopier radio stationens URL fra din mobilenheds browser.
  2. Åbn TuneIn-appen til iOS eller Android og følg TuneIns trin til afspilning af brugerdefinerede stations-URL'er:
  3. Mens radiostationen spiller, tilføj stationen til dine TuneIn-favoritter.

Brug Sonos-appen til at afspille din brugerdefinerede station

Sonos-appen

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android, eller åbn Sonos-webappen.
  2. Fra din startskærm, gå til Dine tjenester > TuneIn.
  3. Gennemse Favoritter, og vælg derefter din gemte station.

Sonos S1 Controller-app

iOS eller Android

1. Fra Gennemse-fanen skal du vælge TuneIn.
  2. Gå til Favoritter, og vælg din gemte station.

macOS eller Windows

1. I Vælg en musikkilde panelet, vælg TuneIn.
  2. Vælg Favoritter, og vælg derefter din gemte station.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.