Føj favoritter til Mit Sonos

I denne artikel kan du se, hvordan du tilføjer dine foretrukne sange, radiostationer, podcasts eller samlinger som Nye udgivelser i Mit Sonos, så du har en genvej til det indhold, du lytter mest til.

iOS og Android

Mens du browser musik

1. Tryk på knappen ved siden af et vist objekt, såsom en sang, et album eller en artist.
  2. Tryk på Føj til Mit Sonos.
    • For nogle tjenesters vedkommende kan du blive nødt til at rulle ned og trykke på Mere først, inden du kan se muligheden Føj til Mit Sonos.

Fra skærmen Afspiller nu

1. Mens Sonos afspiller lyd, skal du åbne skærmen Afspiller nu.
  2. På højre side skal du trykke på ikonet på iOS eller ikonet på Android for at åbne menuen Info og valgmuligheder.
  3. Tryk på Føj til Mit Sonos.
    • For nogle tjenesters vedkommende kan du blive nødt til at rulle ned og trykke på Mere først, inden du kan se muligheden Føj til Mit Sonos.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.