Føj favoritter til din startskærm

Du kan føje dine yndlingssange, -playlister og -stationer til startskærmen i Sonos-appen for at få genveje til det indhold, du lytter mest til.

Sonos-app til iOS eller Android

Mens du browser musik

1. Vælg Mere-knappen ud for et element på listen, såsom en sang, et album og en artist.
  2. Vælg Gem i Sonos-favoritter.

Fra skærmen Afspiller nu

1. Mens Sonos afspiller lyd, skal du åbne skærmen Afspiller nu.
  2. Vælg Mere-knappen, og vælg derefter Gem i Sonos-favoritter.

Dine gemte elementer vises i afsnittet Sonos-favoritter på startskærmen.

Sonos S1 Controller-appen til iOS eller Android

Mens du browser musik

1. Vælg Flere muligheder-knappen ud for et element på listen, såsom en sang, et album og en artist.
  2. Vælg Føj til Mit Sonos.
    1. For nogle tjenesters vedkommende kan du blive nødt til at scrolle ned og vælge Mere, før du får vist muligheden Føj til Mit Sonos.

Fra skærmen Afspiller nu

1. Mens Sonos afspiller lyd, skal du åbne skærmen Afspiller nu.
  2. Vælg Flere muligheder-knappen på højre side af skærmen.
  3. Vælg Føj til Mit Sonos.
    1. For nogle tjenesters vedkommende kan du blive nødt til at scrolle ned og vælge Mere, før du får vist muligheden Føj til Mit Sonos.

Dine gemte elementer vises under fanen Mit Sonos.