Tilføjelse af dit musikbibliotek til Sonos

Sonos giver dig mulighed for at streame dit musikbibliotek fra enhver computer eller netværksforbundet lagerenhed til dit Sonos-system. Denne artikel viser dig, hvordan du tilføjer et musikbibliotek ved hjælp af Sonos-appen til macOS eller Windows.

Hvis du allerede har tilføjet dit musikbibliotek, men har downloadet eller fjernet musik, oprettet nye playlister eller justeret metadata, så se vores artikel om at opdatere dit Sonos-musikbibliotek.

1. Åbn Sonos-appen til macOS eller Windows.
  2. Fra menuen Administrer skal du vælge Musikbiblioteksindstillinger.
  3. Klik på + (plus) på macOS eller på Tilføj, hvis du bruger Windows.
  4. Hvis du bruger iTunes eller ikke er sikker på, hvor din musik er lagret, så vælg Min musikmappe. Hvis din musik ikke er i Min musik-mappen, skal du vælge den korrekte placering.
  5. Indtast din computers adgangskode, hvis du bliver bedt om den, og følg vejledningen på skærmen for at gennemføre tilføjelse af dit musikbibliotek. Afhængigt af dit musikbiblioteks størrelse kan det tage flere minutter at indeksere det.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.