Tilføj dit musikbibliotek til Sonos

Sonos kan streame dit musikbibliotek fra en computer eller netværkstilsluttet lagringsenhed (NAS) på dit lokale netværk. Denne artikel vil hjælpe dig med at dele din musikmappe på netværket, så Sonos kan få adgang til den, og derefter vise dig, hvordan du tilføjer din delte musikmappe til Sonos ved hjælp af Sonos-appen.

Hvis du allerede har tilføjet dit musikbibliotek, men har downloadet eller fjernet musik, oprettet nye playlister eller justeret metadata, kan du læse vores artikel om opdatering af dit Sonos-musikbibliotek.

Del din musikmappe på netværket

For at Sonos kan få adgang til dit musikbibliotek, skal filerne først deles på dit lokale netværk med de rette tilladelser. Besøg en af vores artikler nedenfor for instruktioner om, hvordan du deler en musikmappe på en NAS-enhed eller en computer, der kører macOS eller Windows.

Efter at have delt din musikmappe på netværket, vil du have en netværkssti, som du kan give til Sonos ved hjælp af Sonos-appen. Som et eksempel, hvis en computers værtsnavn er "MyComputer" og dens delte mappes navn er "Music Folder," vil netværksstien se sådan ud:

\\MyComputer\Music Folder

Tilføj dit musikbibliotek i Sonos-appen

Efter at have delt din musikmappe kan du tilføje dit bibliotek til dit Sonos-system ved hjælp af en af Sonos-appene.

Sonos-apps til macOS eller Windows

1. Fra Administrer-menuen skal du vælge Indstillinger for musikbibliotek.
  2. Under sektionen for “Mine musikmapper på Sonos,” vælg + (plus) på macOS, eller Tilføj hvis du bruger Windows.
  3. Vælg Netværksenhed (f.eks. NAS-drev).
  4. Indtast netværksstien til din delte musikmappe og vælg Næste.
  5. Indtast brugernavn og adgangskode for den konto, der bruges til at dele musikmappen.

Sonos-app til iOS eller Android

1. Gå til Indstillinger-menuen og vælg Administrer ved siden af dit system.
  2. Vælg Musikbibliotek, og derefter Tilføj delt mappe.
  3. Indtast netværksstien, brugernavn og adgangskode til din delte musikmappe, og vælg derefter Tilføj.

Sonos S1 Controller-app til iOS eller Android

1. Fra Indstillinger-fanen, vælg System.
  2. Under Systemindstillinger, vælg Musikbibliotek.
  3. Vælg Opsætning af musikbibliotek, og derefter Tilføj delt musikmappe.
  4. Indtast netværksstien, brugernavn og adgangskode til din delte musikmappe, og vælg derefter Næste.

Hvis mappen blev delt med Sonos med succes, vil appen vise en skærm, der siger, at delingen nu er opsat på dit Sonos-system. Når dit Sonos-system har indekseret dit musikbibliotek, kan du få adgang til og afspille dine musikbiblioteksspor ved hjælp af enhver Sonos-app.

Hvis du ser en fejlmeddelelse efter at have forsøgt at tilføje din musikdeling, kontakt Sonos Support og vi kan hjælpe med delingsprocessen.