Alexa-kommandoer virker ikke på Sonos

I denne artikel kan du finde trin til at løse problemer med, at Alexa ikke følger kommandoer, slet ikke svarer eller svarer med en fejl såsom "Hm, jeg har problemer med at forstå lige nu."

Hurtige rettelser

Sørg for, at mikrofonen er slået til

Hvis din Sonos-højttaler med stemmestyring har en fysisk mikrofonkontakt, skal du sørge for, at den er slået til.

Desuden skal du tjekke statuslampen over mikrofonknappen eller stemmestyringsknappen. Hvis lampen er slukket, skal du trykke på knappen for at tænde for mikrofonen eller stemmetjenesten igen og prøve kommandoen igen.

Flyt dit stemmeaktiverede Sonos-produkt til et andet sted

Flyt dit Sonos-produkt væk fra vægge, andre højttalere og støjkilder for at sikre, at Alexa kan høre dig.

Genaktiver Sonos-funktionen

Du skal åbne for Alexa-appen og trykke på menuen Mere nederst til højre. Tryk på Funktioner og spil > Dine funktioner > Sonos > Deaktiver funktion. Når du har deaktiveret funktionen, skal du trykke på Aktivér funktion.

Tjek din Amazon-konto

Du kan kun bruge én Amazon-konto pr. Sonos-system. Hvis du har et andet Sonos-system et andet sted, så skal du bruge en anden Amazon-konto, hvis du gerne vil bruge Alexa begge steder.

Tilknyt dine musiktjenester

Hvis Alexa giver dig et svar som "tilknyt musiktjenester", skal du gøre dette inde fra Alexa-appen, inden du fortsætter med de avancerede trin nedenfor.

Avancerede rettelser

Hvis de hurtige rettelser ovenfor ikke løser dit problem, skal du følge trinnene nedenfor for din Alexa-aktiverede enhed.

Hvis du har stemmeaktiverede Sonos-højttalere

1. Åbn Alexa-appen på din iOS- eller Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Mere nederst til højre.
  3. Tryk på Funktioner og spil > Dine funktioner > Sonos > Deaktiver funktion.
  4. Afregistrer dine Sonos-højttalere fra Alexa ved at følge instruktionerne på Amazons hjemmeside: Afregistrer en enhed.
  5. Deaktiver stemmestyring i Sonos-appen. Under fanen Indstillinger skal du trykke på Tjenester og stemme og vælge Amazon Alexa under Stemme. Vælg det stemmeaktiverede produkt i listen over Sonos-produkter, og tryk på Fjern Alexa.
  6. Log ud af alle Amazon-apps på mobilenheden, også Amazon-appen, Alexa-appen og Amazon.com i din mobilbrowser. Dette sikrer, at Alexa bruger den korrekte Amazon-konto.
  7. Brug Sonos-appen til at gennemføre opsætningen af Alexa igen. Følg trinnene for at logge ind på den korrekte Amazon-konto, når du bliver bedt om det.
  8. Prøv at give Alexa en kommando igen, når opsætningen er gennemført.

Hvis du ikke har stemmeaktiverede Sonos-højttalere

1. Åbn Alexa-appen på din iOS- eller Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Mere nederst til højre.
  3. Tryk på Funktioner og spil > Dine funktioner > Sonos > Deaktiver funktion.
  4. Afregistrer dine Sonos-højttalere fra Alexa ved at følge instruktionerne på Amazons hjemmeside: Afregistrer en enhed.
  5. Aktivér Sonos-funktionen igen ved at gå tilbage til Funktioner og spil > Dine funktioner > Sonos og trykke på Aktivér funktion.
  6. Prøv at give Alexa en kommando igen, når du er færdig.