Alexa Smart Home-gruppeenheder og Sonos

Denne artikel gennemgår, hvordan du konfigurerer og tilføjer dine Sonos-produkter til en Alexa Smart Home-gruppeenhed. På den måde vil du kunne afgive stemmekommandoer til flere Sonos-produkter på samme tid ved at bruge en Alexa-enhed såsom Echo Dot, og ved at benytte gruppenavne såsom “nedenunder” eller “udenfor.”

Når du benytter Alexa Smart Home-gruppeenheder, kan du ikke afspille musik på Echo-enheder og Sonos-produkter på samme tid.

Sådan opretter du en Alexa Smart Home-gruppeenhed med Sonos-højttalere

1. Åbn Alexa-appen, og tryk på ikonet Enheder.
  2. Tryk på + ikonet og derefter på Tilføj gruppe.
  3. Tryk på Opret et rum eller en enhedsgruppe, og tryk derefter på Næste.
  4. Følg instruktionerne på skærmen for at navngive din Alexa-gruppe og vælge gruppens Alexa-kompatible enhed og dennes Sonos-produkter.

Vælg din foretrukne højttaler

Efter du har lavet en Smart Home-gruppe, skal du angive hvilke Sonos-produkter, der skal spille, når du beder Alexa om at afspille musik på din gruppe. Naviger til fanen Enheder i Alexa-appen, og tryk på Vælg højttalere. Vælg alle de Sonos-produkter, du ønsker at høre, når du beder Alexa om at afspille musik på denne gruppe. Hvis ingen højttaler er valgt til gruppen, er det kun den Alexa-kompatible enhed, der afspiller lyd efter en anmodning.

Du kan finde flere oplysninger i vores artikel Amazons artikel om Smart Home-enhedsgrupper.