Batteriindstillinger for bærbare Sonos-produkter

Denne artikel beskriver de forskellige batterirelaterede indstillinger, som du kan justere for bærbare Sonos-produkter.

Batterisparefunktionen

Du kan slå batterisparefunktionen til eller fra på bærbare Sonos-produkter, for at ændre hvordan de styrer batteristrømmen.

Når batterisparefunktionen er slået fra, går bærbare Sonos-produkter i dvaletilstand efter 30 minutters inaktivitet og vækkes automatisk, når du åbner Sonos-appen.

Når batterisparefunktionen er slået til, slukkes det bærbare Sonos-produkt helt efter 30 minutters inaktivitet i stedet for at gå i dvaletilstand. Dette hjælper med at forlænge batteritiden, når det bærbare Sonos-produkt ikke bruges.

Som standard er batterisparefunktionen slået til på Sonos Roam og slået fra på Sonos Move og Move 2.

Sådan slår du batterisparefunktionen til eller fra

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Tryk på dit bærbare Sonos-produkts navn.
  4. Under Batteri kan du slå Batterisparefunktionen til eller fra.

WiFi-strømbesparelse på Roam

Når denne indstilling er slået til, kan du forlænge batteritiden for Roam eller Roam SL, når enheden er tilsluttet WiFi. Denne indstilling er som standard slået til.

Sådan slår du WiFi-strømbesparelse til eller fra på Roam

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Tryk på Roams navn under Produkter.
  4. Under Batteri kan du slå WiFi-strømbesparelse til eller fra.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.