Kompatibilitet med BT HomeHub 3

Disse routere har et kendt problem, der forhindrer dem i at fungere med Sonos. Løsningen nedenfor sikrer, at de kan fungere med Sonos.


Problem

Sonos-appen mister forbindelsen til dit Sonos-system.


Løsning


  • Genstart din router.
  • Hvis problemet fortsætter, skal du bruge et trådløst adgangspunkt fra en tredjepart, som din Sonos-app kan oprette forbindelse til.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.