Opladning af Sonos Move 2

Denne artikel forklarer, hvordan du oplader Sonos Move 2 med opladningsbasen eller et USB-C-kabel.

Sæt strøm til Move 2

Brug af opladningsbasen

Anbring Move 2 på opladningsbasen med opladningskontakterne ud for hinanden, så der er kontakt.

Sørg for, at din Move 2 er helt tør og uden snavs på opladningskontakterne, inden du anbringer den på opladningsbasen. Opladningsbasen er kun beregnet til indendørs brug.

Med opladningsbasen tager det ca. tre timer at oplade batteriet i Move 2 helt.

Brug af USB-C-kabel

Move 2's USB-C-port sidder på højttalerens bagside over opladningskontakterne. Kontrollér, at USB-C-kablet er sat helt ind i Move 2 og strømforsyningen under opladning.

Du kan bruge ethvert USB-C PD-kabel til at oplade Move 2.

Sådan tjekker du Move 2's batteriniveau

Åbn Sonos-appen, og find din Move 2 under fanen System for at se højttalerens batteriniveau. Batteriets niveau vises i procent ved siden af batteriets ikon.

En er tilføjet batteriindikatoren, når Move 2 er tilsluttet strøm, for at vise at den oplader.

Move 2's batterilys

Batterilyset foran på din Move 2 blinker orange, når højttalerens batteriniveau et lavt (6% eller mindre).

Når der er sat strøm til Move 2, viser displayet et konstant orange lys, for at vise at den oplader. Lampen slukkes efter cirka 10 sekunder, men Move 2 oplades fortsat.

Hvis batteriet er tømt eller har en meget lav procent, bliver det orange lys ved med at lyse i mere end 10 sekunder, indtil Move 2 har strøm nok til at tænde. Opladningstiden varierer, alt efter hvilken strømadapter Move 2 bruger, og hvor afladet batteriet er. Når batterilyset slukker, kræver Move 2 muligvis stadig yderligere opladning, før den kan bruges med batteriet alene.

Batteritid og cyklustæller

Move 2's 44 Wh batteri giver op til 24 timers kontinuerlig spilletid på en enkelt opladning. Pauser, lydstyrke, Bluetooth, varme og andre faktorer får batteritiden til at variere.

Batteriets levetid er omkring tre år eller 900 opladninger, hvorefter du kan købe et udskiftningsbatteri. Det reducerer ikke batteriets levetid at lade Move 2 stå på opladningsbasen gennem længere tid.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.