Opladning af Sonos Ace

Denne artikel fortæller, hvordan du oplader Sonos Ace med et USB-C-kabel (medfølger).

Opladning af Sonos Ace ved hjælp af USB-C

For at oplade Sonos Ace skal du slutte den til en strømkilde ved hjælp af et USB-C PD-kabel (medfølger). Vi anbefaler at bruge en 15W USB-C-oplader. Sonos Aces USB-C-port sidder på venstre ørekop ved siden af Tænd-sluk/Bluetooth-knappen.

Under opladning viser statuslampen på Sonos Ace orange. Når den er helt opladet, lyser statuslampen konstant grønt.

Det kan tage op til 3 timer at oplade Sonos Ace fra 0 til 100%.

Hurtigopladning

Når batteriniveauet er under 10%, kan du hurtigoplade Sonos Ace ved hjælp af en USB-C PD-oplader og det tilhørende kabel. 3 minutters opladning giver 3 timers lyttetid.

Det medfølgende USB-C-kabel understøtter hurtigopladning.

Sådan tjekker du Sonos Aces batteriniveau

Når Sonos Ace er tilsluttet en enhed via Bluetooth, kan batteriniveauet blive vist forskellige steder. Se i din enheds Bluetooth-indstillinger, i statuslinjen eller i batteriwidgetten.

Du kan også se batteriniveauet i Sonos-appen. Når Sonos Ace er tilsluttet en iOS- eller Android-enhed, vises batteriniveauet på Sonos Aces infoskærm. Du kan også finde batteriniveauet ved at gå til menuen Indstillinger og vælge Sonos Ace under afsnittet Hovedtelefoner.

Batteritid

Sonos Aces batteri kan give 30 timers lyttetid eller 24 timers opkaldstid, mens Aware mode/støjreduktion er aktiv.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.