Sådan tjekker du systemoplysninger i Om mit system

Denne artikel viser dig, hvilken type oplysninger du kan tjekke i Sonos-appens afsnit Om mit system. Dette omfatter oplysninger såsom version af din Sonos-software og dit OS, Sonos-id, modelnavne på dine Sonos-produkter og mere.

iOS eller Android

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Tryk på Om mit system.

macOS

1. Åbn Sonos-appen til macOS.
  2. Klik på Sonos > Om mit Sonos-system.

Windows

1. Åbn Sonos-appen til Windows.
  2. Klik på Hjælp > Om mit Sonos-system.

I nedenstående tabel beskrives nogle af de oplysninger, som du har adgang til via Om mit system-afsnittet.

Navn

Beskrivelse

Sonos-appinfo

Version

Sonos-appens softwareversion.

Sonos-operativsystem

Sonos-appens Sonos OS-version. Du kan få mere at vide på siden Overblik over Sonos S2.

Build

Det specifikke buildnummer for din version af Sonos-appen.

Sonos-id

Dit unikke Sonos-id-nummer. Det skal ofte bruges, hvis du deltager i Sonos betaprogrammer.

Tilknyttet produkt

IP-adressen på det Sonos-produkt, din app bruger til at oprette forbindelse til resten af dit system.

Sonos-systeminfo

<Produktmodel>: <Navn på rum>

Model- og rumnavnet.

Serienummer

Dit produkts serienummer. Bemærk, at de første 6 par med tegn er din trådløse grænseflades MAC-adresse.

Sonos-operativsystem

Sonos-operativsystemversionen. Du kan få mere at vide på siden Overblik over Sonos S2.

Version

Softwareversionen.

IP-adresse

Lokalnetværkets IP-adresse.

WM

Den trådløse tilstand (Wireless Mode – WM), dit produkt bruger. Du kan finde flere oplysninger i vores artikel om trådløse tilstande.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.