Tjek systemoplysninger i Om mit system

Denne artikel vil vise dig, hvilken type information du kan tjekke i sektionen Om mit system i Sonos-appen. Dette inkluderer oplysninger som din Sonos-software og OS-version, Sonos ID, modelnavne på dine Sonos-produkter og mere.

Sonos-appen

iOS eller Android

1. Gå til Indstillinger-menuen.
  2. Vælg Administrer knappen ved siden af Mit System.
  3. Vælg Om mit system.

Webapp

1. Åbn Sonos-webappen.
  2. Gå til Indstillinger-menuen, og find Om mit system nederst på siden.

Bemærk, at webappen kun vil vise delvis information fra afsnittet Sonos System Info i tabellen nedenfor.

Sonos S1 Controller

iOS eller Android

1. Under fanen  Indstillinger, vælg System.
  2. Under Systemindstillinger, vælg Om mit system.

macOS eller Windows

1. I macOS, vælg Sonos S1 Controller i menulinjen. I Windows, vælg Hjælp øverst i vinduet.
  2. Vælg Om mit Sonos-system.

Nedenfor er en tabel, der beskriver nogle oplysninger, som du kan få adgang til i sektionen Om mit system.

Navn

Beskrivelse

Sonos App Info

Version

Softwareversionen af din Sonos-app.

Sonos OS

Sonos OS-versionen af din Sonos-app. Se oversigten over Sonos-apps siden for mere information.

Build

Det specifikke build-nummer for versionen af din Sonos-app.

Sonos ID

Dit unikke Sonos ID-nummer. Dette er ofte nødvendigt, når du deltager i Sonos' betaprogrammer.

Controller ID

Et unikt identifikationsnummer for den aktuelle enhed i Sonos-appen.

Model

Et identifikationsnummer for enhedstypen i Sonos-appen. Dette felt viser almindeligvis enten "47" (Android) eller "48" (iOS).

Tilknyttet produkt

IP-adressen på det Sonos-produkt, din app bruger til at forbinde med resten af dit system.

Sonos-systemoplysninger

<Produktmodel>: <Rumnavn>

Modelnavnet og rumnavnet.

Serienummer

Serienummeret på dit produkt. Bemærk, at de første 6 par tegn er MAC-adressen på den trådløse grænseflade.

Sonos OS

Versionen af Sonos OS. Se oversigten over Sonos-apps siden for mere information.

Version

Softwareversionen.

IP-adresse

Den lokale netværks-IP-adresse.

WM

Den trådløse tilstand, dit produkt anvender. Se vores artikel om trådløse tilstande for mere information.