Tjek, om Sonos er i trådløs eller kabelbaseret opsætning

Dine Sonos-produkter kan konfigureres i enten en trådløs eller kabelbaseret opsætning. Denne artikel viser dig, hvordan du tjekker, om dine Sonos-produkter er forbundet via WiFi (trådløs opsætning) eller SonosNet (kabelbaseret opsætning).

iOS eller Android: Under fanen Indstillinger skal du trykke på System > Om mit system.

macOS: Klik på Sonos > Om mit Sonos-system.

Windows: Klik på Hjælp > Om mit Sonos-system.

Tjek dit produkts trådløse tilstand

Skærmen Om mit system viser alle Sonos-produkterne i dit hjem og, hvilken trådløs tilstand (WM) de er i. Se efter rækken under hvert produkt, hvor der står WM.

Trådløs tilstand

Beskrivelse

WM: 0

Dette produktet er i en kabelbaseret opsætning.

WM: 1

Dette produktet er i en trådløs opsætning.

WM: 2

Dette produkt er, som surroundhøjttaler eller Sub, tilknyttet en Sonos-hjemmebiografhøjttaler i en trådløs opsætning.

WM: 3

Dette produkt fungerer som surroundhøjttaler til en Sonos hjemmebiografhøjttaler. Produktet understøtter ikke tilslutning til det dedikerede, trådløse Sonos-netværk, der oprettes i en kabelbaseret opsætning.

Bærbare Sonos-produkter er altid i trådløs opsætning (WM: 1), selv hvis dine andre produkter er i kabelbaseret opsætning.