Fejlen "Computer kunne ikke findes", når du bruger et musikbibliotek

Fejlen kan forekomme, når Sonos ikke kan finde den computer eller enhed, som hoster dit musikbibliotek. Disse trin gælder også for fejlen "Kunne ikke oprette forbindelse", hvor fejlbeskeden inkluderer navnet på den computer eller enhed, Sonos prøver at oprette forbindelse til. Nedenfor kan du se, hvordan du tit kan rette fejlen.

Sørg for, at der er tændt for din PC eller Mac eller dit NAS-drev

Hvis computeren eller NAS-drevet er slukket eller i dvaletilstand, kan Sonos ikke få adgang til filerne i dit musikbibliotek. Hvis din musik stopper, fordi din computer går i dvaletilstand, kan du justere dens indstillinger for dvaletilstand for at undgå det. På en Windows-PC kan du finde disse indstillinger under Indstillinger > System > Strøm og batteri. På macOS kan du finde disse indstillinger under Systemindstillinger > Batteri eller energibesparelse.

Konfigurering af din firewall

Hvis din computer kører sikkerhedssoftware med en firewall, blokerer den måske muligheden for at dele musikfiler med Sonos. Du kan få flere oplysninger i vores artikel om at konfigurere din firewall.

Konfigurering af din Macs indstillinger for fildeling

Hvis du bruger macOS, kan du prøve at slå Fildeling fra under Systemindstillinger > Generelt > Deling. Slå Fildeling fra, og prøv derefter at tilføje dit musikbibliotek igen.

Tjek af din computers WiFi-forbindelse

Hvis din PC eller Mac hoster dit musikbibliotek, og den har en svag trådløs forbindelse, kan der opstå lydudfald eller fejlbeskeder, når du prøver at tilføje eller afspille din musik.

Sørg for, at computeren har en god WiFi-forbindelse eller er kabeltilsluttet dit hjemmenetværk via et ethernetkabel. Slå WiFi-forbindelsen fra, hvis computeren er kabeltilsluttet.