Konfiguration af macOS Firewall.

Denne artikel viser dig, hvordan du manuelt tillader Sonos-appen adgang gennem din macOS-firewall. Følg kun disse trin, hvis du oplever problemer med Sonos-appen på din Mac.

1. Åbn Systemindstillinger i macOS, og klik på Sikkerhed og privatindstillinger
  1. Klik på Firewall
  1. Klik på låseikonet nederst til venstre, og indtast adgangskoden til din Mac, når du bliver bedt om det.
  2. Når computeren er låst op, skal du klikke på Indstillinger for firewall...
  1. Klik på [+] knappen
  1. Find Sonos på listen over applikationer. Vælg og klik på Tilføj.
  1. Bekræft, at Sonos nu findes på listen og er sat til Tillad indgående forbindelser, og klik derefter på OK.

MacOS Firewall er nu konfigureret til at virke med Sonos.