Konfiguration af macOS firewall.

Denne artikel viser dig, hvordan du manuelt giver Sonos-appen adgang gennem din macOS-firewall. Følg kun disse trin, hvis du har problemer med Sonos-appen på din Mac.

1. Åbn Systemindstillinger i macOS, og klik på Netværk.
  2. Klik på Firewall. Slå firewall Til hvis den er slået fra.
  3. Klik på knappen [+] under listen over tilladte applikationer.
  4. Find Sonos på listen over applikationer. Når Sonos er valgt, skal du klikke på Åbn.
  5. Kontrollér, at Sonos nu står på listen og er angivet til Tillad alle forbindelser.
  6. Klik på OK for at lukke firewallindstillingerne.

macOS' firewall er nu konfigureret til at virke med Sonos.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.