Tilslut fire højttalere til din Amp eller Connect:Amp

Inden du går i gang

• Sørg for, at impedansvurderingen af dine højttalere er 8 ohm. Enhver anden impedansvurdering kan beskadige din Amp eller Connect:Amp.
  • Vi anbefaler ikke at kabelforbinde dine højttalere i serier, da det vil resultere i dårlig lydkvalitet. Se billedet herunder for at se et eksempel på parallelle kabeltilslutninger.

Amp

1. Brug de medfølgende bananstik, og skru bunden af bananstikket løs, indtil hullet til højttalerledningen kan ses.

1. Sæt den afisolerede ende af højttalerledningen ind i hullet, og skru så bunden af bananstikket fast igen, så højttalerkablet sidder ordentligt fast.

1. Slut bananstikket til den rigtige højttalerterminal på bagsiden af din Amp ved at sikre, at cirklernes farver er de samme på bananstikket og din Amp (rød og hvid).

1. Når du slutter to kabler til hver højttalerterminal i en konfiguration med fire højttalere, er det lige meget, om du bruger hullet på terminalens overside eller underside, når blot der er plads til højttalerkablet helt igennem hullet.

Connect:Amp

1. Brug din tommelfinger til at skubbe det fjederbelastede højttalerstik indad for at afdække forbindelseshullet.

1. Sæt den afskårne ende af højttalerledningen ind i hullet, og slip derefter. Den afskårne del skal sidde sikkert fast i stikket.

1. Du monterer to ledninger i hver af højttalerterminalerne i en konfiguration med fire højttalere. Hvis højttalerledningen passer helt igennem terminalhullet, er det ligegyldigt, om du fører den ind i stikket ovenfra eller nedefra.

Parallel kabeltilslutning af fire højttalere til en Amp eller Connect:Amp

Bemærk: Amp og Connect:Amp kan kun afspille én musikkilde ad gangen. Hvis du bruger fire højttalere, og de er i forskellige rum, spiller alle rum den samme musik.